BLOGBEJEGYZÉSEK

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntünk a Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete blogján. Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttél, szeretnél egy kicsit hallani rólunk. Honlapunkon részletesen olvashatsz az Egyesület történetéről, az Önálló Élet Mozgalomról, na meg persze Egyesületünk eseményeiről, munkájáról. Ez a blog kicsit más lesz.

Miről lesz szó ezen a blogon?

Mindenről, ami a sérült vagy bármilyen fogyatékossággal élő emberek mindennapjaihoz, életéhez, önállóságához, szabadságához kapcsolódik. Mindenről, ami az egész társadalmat érinti ebben a témában. Írunk majd akadálymentesítésről, a segítségről, a sérülések fajtáiról. Írunk majd kerekesszékekről, a kiszolgáltatottságról és egyéb nehéz témákról. Írunk majd tabukról is. 

Ha nagy szavakat akarnánk használni, azt mondanánk, hogy az élet írja ezt a blogot. Megtörtént eseteket, valós példákat, emberi érzéseket fogunk bemutatni nektek. Életeket, sorsokat.

Ennek a blognak az a célja, hogy megdöbbenj. Az, hogy elgondolkodj, hogy vigyél magaddal valamit. Egy történetet, egy véleményt, egy gondolatot.  Az is célunk, hogy időnként visszatérj ide és inspirálódj.

Mertünk nagyot álmodni. Szeretnénk, ha az itt megfogalmazott információk, történetek és gondolatok olyan társadalmi döntéshozókhoz is eljuthatnának, akik képesek arra, hogy változást kezdeményezzenek. Reméljük, emlékezni fognak majd az itt leírtakra a döntéshozatal pillanatában is.

Bízunk benne, hogy Te is annyira szeretni fogod ezt a blogot, mint amekkora szeretettel mi készítjük.

Inspiráló olvasást kívánunk:

A Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete nevében: Temesvári Orsi