OORI Covid 19 információk

Dr. Klauber András rehabilitációs orvos felhívása a Covid járvány időszakában alant olvasható.

A covid járványban az alábbi szolgáltatást indítottunk 2020. áprilisában, amelyet tovább folytatunk – kérem a hírt adják tovább:
Tisztelt Mozgássérültek, Tisztelt Gerincvelősérült Betegek!
Mint a médiából (és esetlegesen saját tapasztalatból is) ismert, a koronavírus (Covid-19) járvány Intézetünket is érinti (az első hullám idején járványkórházzá nyilvánították), az ambuláns betegellátás, a mozgásszervi fekvőbeteg ellátás – ezen belül a gerincvelősérült emberek ellátása is – jelentősen beszűkült.
A járvány idején is szeretnénk a gerincvelősérült betegeink egészségügyi problémáinak megoldásában segítséget nyújtani, lehetőségeink adta körülmények között, korlátozott formában, ezért a 2020. áprilisában megkezdett TELEFONOS SZAKORVOSI KONZULTÁCIÓ-t tovább folytatjuk.
Munkatársunk H-P 9-17 óra között hívható az alábbi telefonszámon:
06/30/429 36 12
Amennyiben esetlegesen a telefon foglalt, nem veszik fel, kérjük, jelentkezzen később.
A telefonos szakorvosi konzultáció ingyenes.
Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a telefonos szakorvosi konzultáció nem egyenértékű a szakorvosi vizsgálattal, hiszen nincs mód a fizikális és eszközös vizsgálatok végzésére, így a szakorvos csak az ön, telefonbeszélgetés alkalmával megadott információkra alapozva tud esetlegesen javaslatot adni.
Amennyiben lehetséges, akkor a beszélgetés elején adja meg nevét és elérhetőségét.
Kérem, éljenek a lehetőséggel.
Reméljük, továbbra is segítségükre lehetünk.
Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet
Gerincvelősérültek Rehabilitációs Osztálya
2022. január 20.