Polio Világnap az OORI-ban 2019.10.24.

Idén a Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete szervezésében került megrendezésre a Polio Világnap alkalmából a Heine-Medin találkozó.
Köszönöm, hogy ennyien eljöttetek és meghallgattátok az előadásokat, melyek tartalmasak, érdekesek voltak, és sok ismeretet adtak át számunkra. Köszönjük az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetnek, hogy lehetőséget adott a találkozó megtartására és Dr. Cserháti Péter Főigazgató és Dr. Boros Erzsébet főorvos előadásaival emelte rendezvényünk színvonalát. Köszönjük Klari Schweitzer előadását a fájdalomterápiáról, Tormá Gábornak, hogy megosztotta velünk a Polio levelet. Köszönet illeti Török Zoltánt és Peksáné Gyémánt Ágnesnek nosztalgia beszámolóját a moszkvai és lengyelországi műtéti beavatkozásaikról. Örömmel találkoztunk és beszélgettünk Chikánné Sarodi Judittal is, aki elfogadta meghívásunkat.

Sajnálatos esemény is történt, mivel Mosonmagyaróvárról vonattal és mopeddel érkező sorstársunkat sajnos nem vette fel az BKV Zrt. Arriva alvállakozója egyik alacsony padlós autóbusza sem, így nem tudott eljutni a találkozóra.

Fotó: Molnár Béla- köszönjük!